Яскраві діти України – в області стартують відбіркові тури.

1437

Талановиті діти Хмельниччини мають шанс потрапити на велику сцену . Другий  рік поспіль в області відбуваються відбіркові тури фестивалю «Яскраві діти України». Журі, що складається із відомих митців шукає таланти в кожному районі області. Цьогоріч  перші прослуховування стартували у Білогір’ї та Теофіполі.

Другий рік на Хмельниччині відбуватимуться святкове дійство – фестиваль «Яскраві діти України». Сотні обдарованих співаків мають змогу потрапити на грандіозний фінал у столиці. З четвертого вересня  стартували відбіркові тури у районах області . Професійне журі завітало до Білогір’я – саме з цього райцентру  розпочались прослуховування. Десятки  талановитих дітей взяли участь у відбіркових турах.

Саме ця дівчина завоювала найбільше прихильності у журі. Вокалістка з Білогір’я Оксана Міракян пройшла у наступний етап конкурсу «яскраві діти України». А от в Теофіполі перемогу здобула  чарівна Софійка Козак.

Як каже викладач місцевої музичної школи, Софійка має талант до співу. Тож має великі шанси на подальші перемоги.

На учасників конкурсу очікує безліч сюрпризів та подарунків від організаторів, спілкування із відомими артистами та головний приз – можливість потрапити на супершоу в Києві, де боротиметься за право представляти Україну на Міжнародному фестивалі «SanremoJunior2018» в Італії. Усі відбіркові тури проходять за сприяння народного депутата України Сергія Лабазюка та фінансовій підтримці його благодійного фонду «Ми поруч»

Грандіозний фінал обласного відбору відбудеться вже 14 жовтня в театрі ім. Старицького за участю зіркових гостей та компетентного журі.

" " " "