Аварію за участю поліцейського авто у Хмельницькому районі розслідує ДБР

231

 

Правоохоронця підозрюють у п’яному водінні, повідомляють на сайті газети “Є”

У суботу вранці, 16 липня, поблизу села Водички Хмельницького району сталася аварія за участь поліцейського автомобіля. Служебне авто зіткнулося легковиком і перевернулося. Внаслідок події травмувалося двоє людей. За інформацією працівників Територіального управління ДБР Хмельницького, правоохоронець керував автівкою нетверезим.

«Участковий офіцер, перебуваючи за кермом службового автомобіля, почав здійснювати розворот. Під час виконання маневру, поліцейський допустив зіткнення із іншим транспортним засобом. Внаслідок аварії автівка правоохоронця перекинулася, а водій та пасажир іншого автомобіля отримали тілесні ушкодження, тяжкість яких наразі встановлюється», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у ДБР, концентрація алкоголю в крові правоохоронця становила 1,12 проміле, що у понад 5 разів перевищує допустиму норму.

Попередня кваліфікація правопорушення: порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння (чатина 1 статті 286-1 Кримінального Кодексу України. керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

Джерело https://ye.ua/cruminal/59972_Avariyi_za_uchasti_policeyskogo_avto_u_Hmelnickomu_rayoni_rozsliduye_DBR.html

[ad_2]

Source link

" " " "