Єпископ із Хмельниччини Адріан побив свою сусідку

568

У столиці в скандал потрапив Титулярний єпископ Шепетівський Адріан (в миру – Руслан Іванович Кулик). Священнослужитель побив свою сусідку Іванну Бережну, потоптався на гаджеті та викинув його у клумбу. Інцидент стався біля їхнього будинку, що по вул. Анни Ахматової, 47 в Дарницькому районі Києва. Інцидент зафіксований на відеокамері будинку.

За словами постраждалої, причиною конфлікту став нічний  гавкіт її собаки породи російський тойтер’єр. «Увечері, близько 12-ої, до нас подзвонили у двері і почали стукати та лаяти аби ми заспокоїли собаку, хоча у цей час ми спокійно спали і собака, насправді, не гавкала. Через кілька днів я зустріла сусідку і попросила, щоб більше вони нас не турбували серед ночі. Збиралася вже іти, як з будинку вилетів її чоловік та почав мене гамселити».

Про це йдеться у сюжеті «Надзвичайних новин» на телеканалі ICTV. «У мене були руки в синцях, боліла черевна порожнина та грудна клітка. Він бив мене та обзивав. Називав нас сепаратистами, оскільки розмовляємо російською мовою. Говорив, що звертатиметься до СБУ і з’ясовуватиме звідки ми»,  – розповіла потерпіла.

Із єпископом намагалися поспілкуватися журналісти каналу, проте пояснень від нього отримати не вдалося. Лише зазначив, що не бив жінку, мовляв, вона сама напала на маленьку жіночку.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 125 «Умисне легке тілесне ушкодження». Речниця поліції Києва Юлія Гірдвіліс зазначила, що за результатами проведення судово-медичної експертизи можлива перекваліфікація події.

" " " "