Юні футболісти Хмельницького розпочали змагальний сезон

675

Моршин, Смига та Миколаїв. Юні футболісти Хмельницького розпочали змагальний сезон. Стартував футбольний рік з виїзних поєдинків. З Моршина та Смиги гравці «Новатора» повернулися без нагород, а ось у Миколаєві дійшли до фінального матчу.

Зі спортивного залу – на відкритий майданчик. Юні футболісти Хмельницького розпочали змагальний сезон. Стартував футбольний рік з виїзних поєдинків.

Тобто, з Моршина та Смиги гравці «Новатора» повернулися без нагород, а ось у Миколаєві дійшли до фінального поєдинку. У вирішальному матчі хмельничани зустрілися з харківським «Металістом».

У фінальному поєдинку новаторівці гідно боролися, втім своєму супернику таки програли. Додому юні футболісти повернулися срібними призерами.

Чому зупинилися за крок до перемоги, кажуть новаторівці, є пояснення. «Металіст» – команда дуже серйозна та зіграна, тому протистояти такому супернику було насправді важко. До того ж самі хмельничани занадто рано здалися.

А загалом, зізнаються футболісти, весняні старти сподобалися. Попри те, що не скрізь завоювали нагороди, здобули більше – досвід та можливість вчитися на власних помилках.

Наступний поєдинок у новаторівців знову виїзний. Вже у ці вихідні хмельничан прийматиме столиця.

" " " "