Юстиція Хмельниччини звітує

785

Ефективні зміни – результат для людей. Юстиція Хмельниччини підбила підсумки 2018-го року. Про відкритий офіс, «шлюб за добу» та апостиль звітувало управління державної реєстрації. Про виконання судових рішень, стягнення до бюджету та сплату аліментів – виконавча служба. Окрім цього, юстиція Хмельниччини розповіла про реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право», а також поділилася планами на поточний рік.

Сергій та Валентина – перша у місті пара, котра побралася завдяки проекту «Шлюб за добу». Було це півтора року тому. Нині ж закоханих, що не захотіли чекати місяць, вже понад 1300, з них більше ніж половина одружилися минулоріч.

А ще у минулому році управління державної реєстрації обзавелося сучасним офісом європейського зразка, провело майже три десятки обрядів ювілеїв весіль. Окрім цього, більше як три тисячі документів отримали апостилі, а для майже шести тисяч громадян управління провело державну реєстрацію народження дитини.

Про такі результати роботи за 2018-й розповіло управління державної реєстрації. Підсумки минулого року підбила і виконавча служба. Це – статистика виконання судових рішень, стягнення до бюджету та заборгованості з зарплатні, а також сплата аліментів.

Не оминула виконавча служба і систему реалізації арештованого майна. Мовляв, вона – прозора, зрозуміла та інноваційна, а відтак заслуговує на особливу увагу.

Окрім цього, юстиція Хмельниччини розповіла про роботу у сфері реєстрації друкованих ЗМІ та громадських формувань, «антирейдерський штаб» та роботу у сфері нерухомості та бізнесу. Не оминуло Головне управління і реалізацію загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я маю право», а також поділилося планами на поточний рік.

Також у наступному році з’являться сучасні сервісні центри у виконавчій службі. Для молоді юстиція Хмельниччини готує «Правовий квест», «Батл вишів» та конкурс «Молодий правник області». Найближчий захід буде романтичним. 14-го лютого у Хмельницькому, Кам’янці-Подільського та Волочиську драцси працюватимуть до опівночі. Як кажуть у юстиції, кохання – поза часом.

" " " "