З ЧУ з рукопашного бою хмельничани привезли 40 медалей

1396

Де б’ють, кидають та завдяки цьому перемагають. Хмельницькі самсонівці вибороли понад 40 нагород на юнацькому чемпіонаті України з рукопашного бою. Цього року у складі збірної, а це майже чотири десятки бійців, 12 спортсменів дебютували. А четверо рукопашників старої гвардії навіть виконали нормативи кандидата у майстри спорту. З кращими з кращих вдалося поспілкуватися нашим журналістам.

Стільки нагород як Дмитро Фіялчук на юнацькому чемпіонаті України з рукопашного бою вибороли одиниці. У кожній з чотирьох версій хмельницький боєць має відзнаку.

Та це не усі нагороди. Є ще срібло та бронза.

Якщо юнаки виступали у чотирьох версіях, то дівчата – тільки у трьох. Спортивні леді обійшлися без дозованого контакту. Тим самим Ліза Осєдлевич привезла додому не чотири нагороди, а три.

Аня Попадюк без нагороди також не повернулася. У легкому контакті їй не було рівних.

Фактично Аніна перемога – одна з найефектніших на цьому чемпіонаті. А загалом у поєдинках з легкого та дозованого контакту руку хмельницьким самсонівцям рефері підіймали аж 78 разів.

А ще цього року у складі збірної області 12 спортсменів дебютували. Хоча не усі перемогли, втім досвід стовідсотково отримали. При цьому, четверо рукопашників старої гвардії навіть виконали нормативи кандидата у майстри спорту.

" " " "