З миру – по нитці. Сім’я атовця з Кам’янеччини просить допомогти врятувати життя єдиній доньці

880

 З миру – по нитці. Сім’я атовця з Кам’янеччини просить допомогти врятувати життя єдиній доньці. Дитині поставили діагноз – пухлина головного мозку. Боротися зі страшною хворобою потрібно негайно. Свої послуги пропонує барселонська клініка. Вартуватиме лікування понад 100 тисяч євро. Для родини українського захисника такі гроші – космічні. Сучасний герой звертається до усіх небайдужих і просить допомогти його дитині жити. 

 Маленькій Вікторії ще немає й 4,5. Вона – єдина дитина у сім’ї. Сказати, що бажана, – нічого не сказати. Її чекали дуже довго. Близько десяти років мама Марина лікувалася від безпліддя. Родина навіть планувала всиновлення, втім, як кажуть Власюки, їх молитви почули і жінка врешті завагітніла. Народилася Вікторія – їх перемога. Батьки не тямилися від щастя, а тепер ошелешені горем. Дитині поставили діагноз – пухлина головного мозку.

 Маленьку Вікторію ще обстежать у Києві, а ось лікувати планують в Іспанії. Свої послуги пропонує барселонська клініка.

Вартуватиме лікування понад 100 тисяч євро. Для родини Власюків такі гроші – космічні, тому й сім’я просить про допомогу усіх небайдужих.

Родина звертається до усіх і благає про допомогу. Батько дівчинки – атовець, український захисник та сучасний герой. Він воював на сході країни, був у найгарячіших точках, боронив наше мирне небо, а тепер просить захистити його майбутнє, просить допомогти його дитині жити.

 

" " " "