За добу вогнеборці Хмельниччини тричі гасили пожежі

У Хмельницькій області горіла господарча споруда, трансформаторна підстанція та приватна лазня

927

На Хмельниччині впродовж минулої доби рятувальники тричі залучалися до гасіння пожеж. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так, один з випадків трапився ще у суботу, 19 грудня. Майже о сьомій ранку на гарячу лінію “101” надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі на території одного з приватних домоволодінь у селі Глушківці, що в Ярмолинецькому районі.

Отримавши повідомлення про займання на вказану адресу одразу ж вирушила чергова бригада рятувальників з 22 ДПРЧ. На момент прибуття вогнеборців пожежа встигла охопити приблизно 30 квадратних метрів приміщення. Для її повної ліквідації знадобилося дещо менше тридцяти хвилин. Найбільш ймовірна причина загоряння – необережне поводження з вогнем.

Паралельно з цим випадком, теж у Ярмолинецькому районі, трапилася ще одна пожежа. Горіла трансформаторна підстанція ТОВ “АБЗ – ІНВЕСТ”, що розташоване в селі Правдівка. Експерти схиляються до думки. Що причиною займання стало коротке замикання в електромережі.

Третій інцидент трапився вже наступного дня, в ніч на 20 грудня приблизно о пів ночі. В селі Вівсянки, що в Деражнянському районі, загорілася приватна лазня. На місце події негайно виїхали надзвичайники 28 Державного пожежно-рятувального поста. Пожежу було ліквідовано о 00:39. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.

Читайте також: На Хмельниччині пожежа забрала життя людини

На щастя усі три випадки обійшлися без жертв та травмованих.

" " " "