За гратами, але в комфорті: поліцейські перевозитимуть затриманих у новесеньких автівках.

819

За гратами, але в комфорті: відтепер поліцейські перевозитимуть затриманих у новесеньких автівках. Днями конвойна служба ГУНП краю отримала 2 а сучасні автозаки «Ford Transit». Обладнані за останнім словом техніки вони полегшать роботу копів, адже мають чимало приладдя, котре унеможливлює втечу з-під варти.

Поліцейські краю вкотре поповнили свій автопарк. Днями конвойна служба головного управління нацполіції отримала два надсучасних автомобіля. Головний їхній плюс – у безпеці. Для того, аби затримані про втечу навіть не думали – їх обладнали за останнім словом техніки.

Безпечно ззовні – безпечно всередині. Кожне із подарованих авто укомплектовано сигналізацією. Автівка просто нашпигована засобами захисту.

Конвойна служба Нацполіції – підрозділ молодий – йому близько року. За цей час його автопарк поповнили вже вдруге. Кілька місяців тому тут отримали новесенький Fiat Doblo. Таким чином, каже головний правоохоронець краю, поліцію продовжують реформувати, орієнтуючись і на безпеку, і на комфорт. Адже, затримані, перш за все, – люди.

 

 

" " " "