За лічені хвилини: кам’янець-подільські патрульні терміново доставили дівчинку в лікарню

У Кам'янці-Подільському патрульні допомогли терміново доставити в лікарню дівчинку, котра потребувала невідкладної допомоги

1056

Кам’янець-Подільські патрульні допомогли подружжю доставити в лікарню їхню доньку, котра потребувала термінової медичної допомоги. Про це розповіла прес-служба Національної поліції Хмельницької області.

Інцидент трапився напередодні вранці, 22 лютого. За попередніми даними в ході патрулювання Нігинського шосе поліцейські помітили автомобіль, котрий рухався зі значним перевищенням швидкості. Зупинивши автомобіль правоохоронці поцікавилися у водія, куди він так поспішає. Виявилося, що донці водія стало зле і симптоми дуже схожі на гострий апендицит, а отже часу гаяти не можна. При цьому сам чоловік, та його дружина, котра теж перебувала в автівці, дороги до лікарні не знають.

Зважаючи на обставини поліцейські терміново пересадили дитину та її батьків у службовий автомобіль та, буквально за лічені хвилини, доставили сімейство до міської лікарні.

Читайте також: Кам’янець-Подільські правоохоронці викрили та припинили діяльність підпільного казино

Наразі стан дівчинки значно покращився. Щасливий батько навіть зателефонував на лінію «102» і подякував хлопцям за допомогу.

" " " "