За минулу добу на Хмельниччині в пожежах постраждало двоє громадян

Одного з пенсіонерів вдалося врятувати

798

За минулу добу на Хмельниччині двоє людей постраждало в пожежах. Одного з них вдалося врятувати, однак в іншій пожежі постраждала 82-річна пенсіонерка була виявлена вже мертвою. Про це повідомила прес-служба ДСНС Хмельницької області.

Так у селі Острівчани, що в Кам’янець-Подільському районі. Трапилося займання літньої кухні. Для ліквідації пожежі були залучені працівники чергового караулу 6 ДПРЧ та МПК с. Ходорівці. Під час розвідки палаючого приміщення бійці ДСНС виявили бездиханне тіло 82-річної пенсіонерки. Причиною займання стало порушення правил експлуатації пічного обладнання.

Інший випадок трапився сьогодні вночі, 20 листопада, в одній з квартир у багатоповерховому житловому будинку по вулиці Миру в Старокостянтинові. Отримавши повідомлення на вказане місце швидко прибула чергова бригада рятувальників з 19 ДПРЧ. Вони негайно приступили до гасіння полум’я та змогли врятувати 82-річного господаря. Наразі фахівці встановлюють причини інциденту.

Читайте також: Пожежа на Хмельниччині: на згарищі знайшли тіло 84-річної пенсіонерки

Також ще одна пожежа трапилася в Кам’янці-Подільському.  Вона виникла на технічному поверсі однієї з п’ятиповерхівок. На момент прибуття підрозділу 5 ДПРЧ вогонь встиг пошкодити двері та електропроводку, проте вогнеборці швидко ліквідували загоряння та запобігли його подальшому поширенню. Найбільш ймовірною причиною займання експерти вважають коротке замикання в електромережі. На щастя цей інцидент обійшовся без жертв чи травмованих.

" " " "