За стандартами НАТО: бійців 8-го полку навчатимуть по-новому.

748

 За стандартами НАТО: бійців 8-го полку навчатимуть по-новому. Наразі для цього готують територію, а, точніше, приміщення, у якому розмістяться навчальні класи. Завдяки вкладенням із міського бюджету стару будівлю, збудовану іще у 1820 році, переробили повністю. Колишній гуртожиток для сімейних військових перетворили на сучасний навчальний центр. Й зробили це все своїми руками. 

 Ви не повірите, але ось це приміщення – 1820 року. Іще буквально 2 роки тому таким приглядним воно не було. Перетворення здійснили завдяки вкладенням із міського бюджету. В 2018-му влада Хмельницького виділила 800 тисяч, а цього року 500-т. В результаті вийшло, що бачите.

 До речі, усі роботи спецназівці проводили власноручно.

 А це – можливість виконати робіт як мінімум на 30 відсотків більше. До речі, на якість це аж ніяк не впливає. Адже, серед військових – чимало професіоналів.

 Працюють військові доволі швидко.

 Власне так швидко і якісно приміщення готують, бо знають, роблять це виключно для себе. В цих кімнатах розміститься спеціальний навчальний центр.

 До слова, за натівськими стандартами тут навіть стіни пофарбували.

 Усе практично готове – справа лише за технікою. Її чекають вже не від мерії – від Міністерства оборони. А, от, на муніципалітет уповають в частині подальшого ремонту приміщень. Це – не єдине, яке потребує реконструкції. На завершальній стадії – іще кілька десятків квадратних метрів.

 Секрети, звісно, ніхто не розкриває, адже це – військова таємниця. 

 

" " " "