За те, що годував сливами – до відповідальності: копи відшукали чоловіка, який кормив дитину з асфальту.

674

За те, що годував сливами – до відповідальності: копи відшукали чоловіка, який кормив дитину з асфальту. Відео інциденту з’явилося в мережі у вівторок вранці і станом на сьогодні набрало вже 20 тисяч переглядів. Користувачі на коментарі не скупилися. Хтось лайкою, а хтось цензурно висловлював невдоволення побаченим. Усі вимагали у правоохоронців покарання. Останні у справі розібралися.

Ось це відео спровокувало у мережі справжнісінький скандал. 20 тисяч переглядів, близько 430-ти перепостів і купа коментарів.

Правоохоронці на пост зреагували миттєво. Того ж дня чоловіка знайшли. У скоєному він розкаявся.

Як виявилось, чоловік – сусід хлопчика. Той, разом із братом, незважаючи на вік – дітям по три і чотири – постійно лаються.

Така реакція на недитячі пустощі, кажуть копи, чоловіка не виправдовує. За те, що зробив, дорослий відповідатиме. Йому інкримінують «Дрібне хуліганство». Міру покарання визначить суд. Що ж стосується самих дітей, то їх планують вилучити з родини. Сім’я давно на обліку як неблагополучна. На матері – 7 адміністративних правопорушень.

Копи кажуть, наразі готують усі необхідні документи, потрібні для вилучення хлопчиків. А у містян просять не нагнітати ситуацію і не займатись самосудом. Після публікації відео чоловіку почали погрожувати.

" " " "