За тривогою – на збір. Судових охоронців перевіряли на оперативне реагування

671

Збір по тривозі. Судових спецпризначенців Хмельниччини перевіряють на оперативне реагування. Сигнал «підйом» до них надійшов вранці , коли вони перебували по домівках. Так командування протестувало, чи вкладуться бійці у відведений час. Як усе відбувалося?

6.25 ранку. Оперативний черговий по тривозі підіймає взвод швидкого реагування  а також підрозділ особистої безпеки суддів.

Тож цей ранок для взводу розпочинається із  навчальної тривоги.В  екіпіруванні  та повним складом бійці шикуються. Для огляду надають валізи. Прибули спецпризначенці в управління блискавично – згідно нормативів.

Така тривожна валіза – це  набір речей, що можуть знадобитися у непередбачуваній ситуації. Всередині –  змінний одяг, предмети гігієни, медикаменти, предмети самооборони і харчування. Із такою валізкою зручно пересуватися, бо вона не обмежує рух. Командири перевірили вміст тривожних валіз – виявили й  деякі недоліки.

Після шикування та перевірки  спепризначенці територіального управління отримали спецзасоби та вирушили на оперативне завдання.  Загалом, у 2021 судові охоронці Хмельниччини відточуватимуть бойові навики ще стрімкішими темпами. Командування Територіального управління Служби судової охорони запланувало проведення тактичних навчань на базі усіх судів Поділля. Все для того, щоб здатність захищати правосуддя була бездоганною.

" " " "