Захисників України привітали в Чорноострівській ОТГ.

759

Захисників України привітали в Чорноострівській ОТГ. Для бійців підготували святковий концерт за участю місцевих колективів. Ну а найкращих у службі, традиційно, нагородили подяками та подарунками.

Вони носять не лише однакові обручки, а й військову форму. Двадцять чотири години на добу подружжя Ковальчуків проводять разом – і вдома, і на роботі. Сергій та Наталя обрали спільний шлях навіть у професії.

Служать Ковальчуки у військовій частині, що в Чорноострівській ОТГ. Зізнаються, подекуди буває непросто, адже професія у них – дуже відповідальна. Це підтверджує і командир Микола Сандул.

Більшість з тамтешніх військовослужбовців – учасники бойових дій на Донбасі. Вони дотепер боронять країну від російської агресії. Нині в них професійне свято – День захисника України. Аби подякувати бійцям за те, що стримують війну, в Чорноострійській ОТГ влаштували урочистості.

Традиційно, вітають захисників і помічники народного депутата України – Сергія Лабазюка.  Військовим вручають подяки та цінні подарунки.

" " " "