ЗАКРИТТЯ ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ – АКТОРИ ТЕАТРУ ІМ. СТАРИЦЬКОГО ПІДГОТУВАЛИ ПРЕМ’ЄРУ ВИСТАВИ

294

Нова вистава із знайомими акторами. Вій 2.0 уже скоро побачать хмельницькі глядачі. Їх а також гостей міста запрошують  до перегляду. Творча група запевняє – буде цікаво та містично. Адже твір хоч і спирається на першооснову, проте має сучасну форму. Докудрама Наталії Ворожбит – це детективна історія, проте там є місце і гумору і символам. Словом, уся творча палітра, аби тримати глядача у цікавості та напрузі до кінця.

Чималий шмат роботи зайняла підготовка до постановки. Актори кажуть, щоразу перед зустріччю з глядачем хвилюються. Адже аби гурманам мистецтва сподобалось – усе має бути ідеально. Тож два місяці актори втілювались в образи своїх героїв.

Цьогоріч закриття театрального сезону припадає на середину липня, проте перша половина місяця насичена виставами. Актори підготували постановки на будь-які смаки. А ця прем’єра дійсна варта уваги, бо реальність тут тісно переплітається із містикою. А актори сповна віддаються роботі.

Переглянути виставу можна буде 13 та 14 липня у театрі ім. Старицького. Мистецтво вносить свою частку у боротьбу із ворогом. На творчому фронті працівники Хмельницького академічного театру імені Старицького викладаються сповна. Проводять і благодійні акції – адже кожна гривня, що іде на підтримку Збройних сил наближає нашу перемогу.

" " " "