Замість держави – діти: український політик пропонує відмінити пенсії… Допомагати батькам мають діти.

6779

  Український політик пропонує відмінити пенсії…Днями у одному з інтернет-видань з’явилася скандальна заява радника прем’єр-міністра України. Олексій Мушак висловлює думку, що не держава, а діти мають забезпечувати своїх батьків. Такий вислів політика спровокував дискусії у соціальних мережах ,але виявився – ні, не фейком. А просто давнішньою позицією посадовця – від червня 2017-го року. Чи змінилася вона з тих пір ми наразі не знаємо, утім, вирішили з’ясувати – чи готові хмельницькій пенсіонери перейти під опіку своїх дітей?

 Ось така заява радника Прем’єра Гончарука днями з’явилася як свіжа новина на сторінках одного із інтернет-видань країни .

Це –ніякий не фейк, а просто позиція політика станом не на сьогодні, а на 2017-ий. Інформація дещо вирвана із контексту. Утім її суть – доволі проста і зрозуміла. Пенсії відмінити, гроші спрямувати в економіку, а пенсіонерів передати під опіку дітям.

 Раїса Кирилівна такою позицією політика вкрай здивована. Певна, для того, аби анонсований механізм спрацював, держава має забезпечити дітей роботою.

 Жінка каже, син звичайно допомагає, в скрутну хвилину – як зараз. Утім, якби зовсім залишилася без пенсії – не впевнена чи змогла би вижити.

 Без пенсії нехай і такої мізерної свого життя не уявляє більшість хмельницьких пенсіонерів.

 Люди кажуть, перш аніж навіть думати про таке нововведення, чиновникам варто дати дітям нормальну роботу і достойну зарплату. Доти – про це навіть мови не може бути.

 

" " " "