Замість викликати швидку – вигнала надвір: у хмельницькому тролейбусі облаяли 77-річного дідуся

853

Замість викликати швидку – вигнала надвір: у хмельницькому тролейбусі облаяли 77-річного дідуся. Таким чином кондукторка та водійка тролейбуса «надали допомогу» старенькому. Чоловік у крові просив у панянок викликати швидку, а натомість нарвався на лайку. Інформація про інцидент з’явилася у Фейсбуці – в суботу вранці. Її розмістила небайдужа хмельничанка, чоловік якої, власне, і став свідком неприємної події. Ексклюзивно для нашого телеканалу він погодився розповісти про перебіг.

Андрій Залевський подію того дня пам’ятає до найменших деталей.

Чоловік каже, не зволікаючи, кинув недопалок і побіг на допомогу старенькому. Коли прийшов, закривавлений дідусь мовчки сидів і просто спостерігав за своїми кривдницями. Андрію погодився розповісти про ситуацію, яка трапилась.

Замість того, аби надати допомогу старенькому водійка тролейбуса зупинила рух і попросила пасажира на вихід. Так він і опинився під вікнами Андрія. До слова, й там викликати швидку жіночки не поспішали.

Телефон екстреної медичної допомоги Андрій набрав самотужки, а, заодно, зателефонував у поліцію.

Про долю дідуся далі нічого не відомо – чоловік не мав мобільного, номера напам’ять не знав. Правоохоронці кажуть, його передали до рук медиків, тож все б мало бути добре. За інцидент до відповідальності нікого притягнути не можуть, бо не мають на те підстав.

Далі, за словами пані Людмили, події розгортались наступним чином.

Панянка каже, дідусеві навіть запропонували води, аби вмився, утім, він не відступав.

Кому ж вірити у цій ситуації? Андрій каже, коли зайшов до тролейбусу, крові ані на сидіннях, ані на поручнях не побачив.

Андрій каже, ця ситуація й досі не виходить йому з голови, адже, насправді зачепила його за живе. Дідусеві бажає здоров’я, а хмельничанам – просто бути людьми.

 

" " " "