Заможна розвинена країна без провінції і периферії – такою має бути Україна найближчого майбутнього.

1045

 Заможна розвинена країна без провінції і периферії – такою має бути Україна найближчого майбутнього. Президент заявив – вже цьогоріч створення об’єднаних тергромад в регіонах стане обов’язковим. Бо його мета, як Глави держави – зробити реформу децентралізації і ефект від неї незворотнім. З тим, щоби кожен українець відчув зміни на рівні власного добробуту. Про це Петро Порошенко говорив із чиновниками і мешканцями Дніпропетровщини.

2019-го року створення об’єднаних громад в регіонах стане обов’язковим, заявив Президент. Підкреслив – така форма управління місцевими бюджетами довела свою ефективність, тож тепер небажання об’єднуватися означатиме погіршення рівня життя. А стратегія влади – навпаки – у нарощуванні потужностей економіки і перетворенні України на заможну розвинену країну без провінції і периферій, пояснив Глава держави.

резидент закликав українців єднатися заради збереження країни. Саме в Дніпрі, підкреслив Глава держави, у 2014му відбувалася справжня битва за єдність – тоді вдалося не допустити перемоги «руського миру».

Голів ОТГ Президент закликав мріяти і втілювати свої мрії в життя – для того, аби разом перетворити Україну на країну щасливих заможних людей. Адже головний потенціал для цього розвитку – саме у регіонах, підкреслив Петро Порошенко.

" " " "