ЗАСІДАННЯ КОНСУЛЬТАТИВНОЇ РАДИ

389

Підбити підсумки місяця й розробити плани на наступний. З такою метою відбулось засідання консультативної ради сприяння захисту інтересів ветеранів військових конфліктів.

Під час відзначення дня захисників і захисниць України були відкриті наріжні камені для майбутніх каплиць. Незабаром відкриють “Дзвін пам’яті”. Пам’ятний знак буде встановлено на честь 370 полеглих героїв краю. Відтак Хмельницький стане одним з перших в Україні у втілені такої ініціативи.

Склад консультативної ради потребує розширення, аби спільними зусиллями та ініціативами надавати всебічну підтримку учасникам бойових дій операції об’єднаних сил, членам сімей загиблих на сході нашої держави, зазначила голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк.

У ході засідання учасники консультативної ради вирішили звернутися до Департаменту освіти і науки з рекомендацією проводити у закладах освіти патріотичні зустрічі з ветеранами російсько-української війни. Учасники ради вірять, таке паріотичне виховання навчить учнів бути національно свідомими із дитинства.

" " " "