Засідання виконкому – у міській раді розглянули 59 питань.

903

На черговому засіданні виконкому присутні 10 людей. На порядку денному – понад 50 питань. Члени підтримали проект рішення щодо встановлення меморіальної дошки видатному лікарю  В’ячеславу Шаренку  на фасаді обласного онкодиспансеру.

У міській раді планують і далі упорядковувати вуличну торгівлю. Боротьбу незаконним МАФам вже оголосили – на часі демонтаж  кіосків, де не продовжений договір оренди. Один із таких знаходиться на Прибузькій.

На виконкомі підтримали електронну петицію про  заборону встановлення ігрових автоматів  в житлових будинках. Адже від мешканців надходить чимало нарікань, проте напряму міська рада на ситуацію вплинути не може. Тому на черговій сесії 17 квітня депутати мають  розглянути пропозицію про звернення до вищих посадових органів.

На засіданні виконкому проголосували за  надання 93 жителям міста допомоги на загальну суму майже триста тисяч гривень. Також на засіданні йшлося про забезпечення комунального транспорту системою  фіксації витрат пального та GPS- навігацією.

" " " "