Заслужена перемога

587

Довгий шлях до перемоги. У волочиську визначили фіналістів турніру з міні-футболу. 12 команд-учасників з різних громад Хмельниччини змагались за звання кращої. У фіналі силами боролись команди із Красилова та Волочиська. Хто ж виборов перемогу?

Живі емоції, бажання перемогти та натовп вболівальників. Усе це об’єднало 4 команди, що ввійшли до фіналу турніру з міні-футболу на кубок благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Розпочались змагання 7 серпня у Красилові. У фіналі ж зустрілись найстійкіші. Тож за призові місця боролись команда «Бронівка» та ФК «КАЗ». Останні у техніці мали суттєву перевагу. Команда молода, але вже грає у другому дивізіоні.

Ще одна пара суперників – команди «Поділля» та «Стріла». Обидві із Волочиська, проте на футбольному полі земляки холоднокровно боролись за м’яча. Переможцем цієї зустрічі стало «Поділля». А їх воротар визнаний ще й кращим голкіпером турніру.

Учасники змагань кажуть, такий турнір проходить у громаді вперше. Карантин дещо пригальмував спортивні виїзди. Тож змагання розбудили волю до перемоги у кожній із команд.

Подібні турніри виходять на новий рівень – тож їх уже проводять поміж громадами. Ініціатива проведення змагання з міні-футболу належить народному депутатові України Сергію Лабазюку. Саме за фінансової підтримки його фонду «Ми поруч» відбувались усі футбольні зустрічі.

Хвилююча мить нагородження. Під гучні овації вболівальників команда «Поділля» отримує заслужений кубок. А з ним медалі, грошові премії та оплески глядачів.

" " " "