Здійснив крадіжку у Шепетівській лікарні, захворів на COVID-19 і попав туди ж на лікування

599

49-річний підозрюваний раніше вже мав судимість.

Днями до поліції звернулися двоє жителів Шепетівки, у яких поцупили велосипеди. Двоколісні вкрали вночі з приміщення Шепетівської багатопрофільної лікарні.

Правоохоронці одразу зрозуміли, що крадій один. Адже велосипеди пропали в один і той же час. Поліцейські досить швидко віднайшли підозрюваного. Ним виявився 49-річний місцевий житель, який уже мав судимість.

«Встановлено, що зловмисник викрав велосипеди, які власники залишили біля сходинкової клітки лікарні. При цьому один з двоколісних був несправним, тож чоловіку довелося нести його в руках до своєї схованки. Інший велосипед по дорозі теж зламався. Тож підозрюваному довелося нести обидва», – інформують в Шепетівському районному управлінні поліції.

Чоловік зізнався у вчиненні правопорушення та показав місце переховування двоколісних.

За фактом крадіжки, слідчі відкрили провадження за ч.2 ст.185 КК України. Також правоохоронці перевіряють крадія на причетність до вчинення подібних злочинів.

 

Найкумедніше у цій пригоді те, що у чоловіка медики діагностували COVID-19. Йому довелось повернутись на місце вчинення злочину, проте цього разу в якості пацієнта.

" " " "