Здорова молодь – здорова нація

861

У Хмельницькому на базі одного із вищих навчальних закладів відбувся круглий стіл між представниками вишів області. Зокрема там обговорили питання цивільного захисту та пропаганду  здорового способу життя серед студентів.

Заняття спортом та здоровий спосіб життя сьогодні – модно і перспективно. Це – головна мета круглого столу, який днями зорганізували у обласному центрі. Ініціатори заходу кажуть, їх завдання – достукатися до студентства. Додають, переконати молодь важче, ніж учнів та дитсадківців. Адже дівчата та хлопці у 18 + – давно із власними поглядами та переконаннями.

У вишах переконують, здоровому способу життя приділяють багато уваги, проте, зізнаються, напевно потрібно більше. Перш за все, кажуть, варто збільшити і кількість, і частоту медичних оглядів для студентів.

Говорити з студенством замало, переконані організатори заходу. Тож, аби хлопці й дівчата не нудьгували, бажаючих долучили до практики. Здорового способу життя вона не стосувалася, утім, беззаперечно, корисна й потрібна. Студентів навчили основам цивільного захисту. Як діяти в надзвичайній ситуації розповіли рятувальники.

 

" " " "