«Здорова молодь – здорова нація»

1508

Силові вправи та естафети з м’ячем. У Хмельницькому відбувся спортивно-масовий захід «Здорова молодь – здорова нація». Учасниками молодіжних змагань стали студенти Хмельницького університету управління та права. Власне, вони і представлятимуть Хмельниччину на всеукраїнському конкурсі у Дніпрі.

Силові вправи та естафети з м’ячем. Це дві компоненти спортивно-масового заходу «Здорова молодь – здорова нація». До слова, днями його регіональний етап відбувся у Хмельницькому.

Учасниками молодіжних змагань стали студенти Хмельницького університету управління та права. Власне, вони і представлятимуть Хмельниччину на всеукраїнському конкурсі у Дніпрі.

Щоправда, участь взяли не усі студенти. Попередньо, кожен курс та група обирали найкращих, а вже ті захищали честь колективу на університетському рівні.

Серед дівчат беззаперечною чемпіонкою стала Анастасія Пайонк. Дівчині не було рівних ані у силовій вправі, ані у баскетбольній естафеті.

Не стала несподіванкою перемога і для Дениса Рижака. Попередньо, розповідає юнак, тренувався, а відтак результат – очікуваний.

У Дніпрі, переконують переможці, постараються ще більше і гідно представлять честь Хмельниччини на всеукраїнському рівні. Відбудеться конкурс у кінці вересня, а відтак ще є тиждень для наполегливої підготовки та тренувань.

 

" " " "