Більшість районів Хмельниччини будуть належати до «жовтої» зони

Нове зонування буде діяти упродовж 14 днів

1954

У Хмельницькій області від 31 серпня буде функціювати новий поділ на зони епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19. У трьох районах змінили зони.

Учора на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій змінили зонування за рівнем епідеміологічної небезпеки.

До помаранчевої зони віднесли Волочиський район.

У «помаранчевій» зоні заборонена діяльність закладів розміщення (хостели, туристичні бази тощо), окрім готелів, діяльність розважальних закладів, ресторанів у нічний час, планові госпіталізації в лікарнях, спортзали, фітнес-центри, заклади культури, прийом нових змін в дитячі табори, обмеження для масових заходів: 1 людина на 20 кв. м. та не більше 100 людей, обмеження жовтої і зеленої зон зберігаються.

До «жовтої» зони буде належати: Хмельницький, Нетішин, Славута, Шепетівка, Білогірський, Красилівський, Летичівський, Новоушицький, Славутський, Старосинявський, Теофіпольський та Ярмолинецький райони.

Забороняється відвідування установ соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку, крім тих, що надають послуги кризової підтримки, обмеження зеленої зони зберігаються.

Усі інші райони належатимуть до «зеленої зони», до якої нещодавно додалася низка нових обмежень.

А саме: перебування у громадських будівлях в масках або респіраторах, проведення масових заходів: не більше 1 людини на 5 квадратних метрів, кінотеатри із заповненістю на 50%, перевезення пасажирів тільки в межах сидячих місць. Проведення лише концертів, що організовують заклади культури, забороняється діяльність дискотек, розважальних закладів, нічних клубів та діяльність закладів громадського харчування.

" " " "