Черга із «швидких» з хворими на коронавірус вишикувалася у Хмельницькому

У інфекційній лікарні вчора, 18 жовтня, ковідних хворих уже перестали приймати через нестачу місць

863

У Хмельницькому, як повідомили у міськраді, на коронавірус хворіє 3 188 жителів міста, 337 з них отримують лікування в умовах стаціонару медичних закладів.

У Хмельницькій інфекційній лікарні, як повідомляє «ХМ‒ІНСАЙД», посилаючись на слова директорки закладу Оксани Піддубної, для « ковідних» хворих розгорнуто 200 ліжок, проте 197 із них наразі заповнено  пацієнтами з підтвердженим «ковідом» та підозрою на цю хворобу. У відділенні інтенсивної терапії вільних місць уже немає. Тому вчора, 18 жовтня, у лікарні припинили приймати хворих на коронавірус.

Також хворих  на коронавірус  госпіталізовували у Хмельницьку міську лікарню. Проте і вона уже переповнена. Там, станом на вечір, 18 жовтня, перебувало 193 особи хворих на «ковід» та 15 осіб із підозрою.

«Швидкі» з пацієнтами до медичних закладів міста вишикувалися у чергу.

Також відновили госпіталізацію «ковідних» хворих у перинатальний центр, де наразі перебуває 5 пацієнток, та районну лікарню– 7 осіб із COVID-19 та 5 з підозрою.

За інформацією ОДА, на Хмельниччині, станом на кінець дня понеділка, 18 жовтня, хворих із COVID-19 приймають 18 медичних установ , проте вони заповнені майже на на 63%. Активних хворих в області понад 9 тисяч, а 1087 із них ‒діти.

" " " "