На Хмельниччині серед нових хворих на коронавірус є працівники ХАЕС

Найбільша кількість хворих зафіксована у Нетішині

7152

На сьогодні у Хмельницькій області зареєстровано 178 лабораторно підтверджених випадків коронавірусного захворювання. У Хмельницькій обласній державній адміністрації повідомляють, що серед хворих є 18 дітей і 18 медичний працівників.

В Чернігівській області вже 7 хворих на коронавірус

За дві останні доби зафіксували лише 8 нових випадків COVID-19. Це   – п’ятеро мешканців Нетішина ( 4 із них – працівники ХАЕС) дві жительки Кам’янець-Подільського району і чоловік з Дунаєвецького району. Усі нові пацієнти є контактними особами раніше зареєстрованих хворих. Серед них трьох госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні, а інші лікуються амбулаторно.

Окрім того, за цей час і додалися випадки одужання від коронавірусу: двоє жителів  Чемеровецького району і житель обласного центру (лікувалися в інфекційній лікарні) та двоє  жителів Летичівського району  (священик та монах Головчинецького монастиря, вони лікувались амбулаторно).

Отже, наразі в області одужали 53 людини (5 дітей, 13 медпрацівників) – жителі Волочиського, Городоцького, Красилівського, Шепетівського, Хмельницького, Летичівського і Чемеровецького районів та міст Хмельницький, Кам’янець-Подільський і Шепетівка.

В Україні сьогодні маємо вже 15648 випадків коронавірусної хвороби. За даними ЦГЗ, з них 408є летальними, а 3288 пацієнтів одужали. За добу зафіксували 416 нових випадків.

" " " "