ПСИХОЛОГІЧНА РЕАБІЛІТАЦІЯ

730

 

  Центр психічної реабілітації створили у місті Хмельницькому. Він розташований на базі міської поліклініки №2. Сюди за допомогою звертаються і учасники АТО, і онкохворі і навіть підлітки. Загалом щомісяця на консультації до спеціалістів приходять близько трьохсот осіб. Допомога тут надається безкоштовно.  У Хмельницькій міській поліклініці №2 створили центр психічної реабілітації. Спочатку тут планували надавати допомогу учасникам АТО. Однак час від часу до спеціалістів почали звертатись подоляни з різними проблемами.

  А ще досить часто за допомогою звертаються ті, які втратили близьких або самі мають онкологічні захворювання, підлітки, люди з пост коронавірусним синдромом. Загалом щомісяця на консультації приходить близько трьохсот осіб. Окрім того, звертаються і за направленнями інших лікарів. Адже високий відсоток людей не мають ніяких захворювань, а причина поганого самопочуття криється в психологічних проблемах.

  Окрім індивідуальних занять проводять тут й групові. На даний час у центрі функціонує кілька таких груп. Людей об’єднують за певними критеріями. Це дуже вдалий формат для тих, хто кому важко відкритись. Відтак, додають фахівці, груповий формат спрацьовує значно швидше та краще. Допомогу можна отримати безкоштовно. Запис до спеціаліста здійснюється в телефонному режимі.

" " " "