Сумна статистика хворих на коронавірус у сусідній області Хмельниччини

Наймолодший хворий із позитивним тестом на вірус – шестимісячне маля

23371

У Міністерстві охорони здоров’я повідомили, що станом на 17 березня у Чернівецькій області підтверджено 10 випадків COVID-19. Результати дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України підтвердили усі 10 позитивних результатів на китайський смертельний вірус.

Отже, серед госпіталізованих пацієнтів буковинців є 33-річна жінка (летальний випадок), особи віком 31, 10 і 18 років. Також до ряду постраждалих потрапили двоє дітей, вік одного з них становить рік і десять місяців. Іншому, наймолодшому, лише шість місяців. Усі з них є контактними особами раніше підтверджених випадків.

Хорошою звісткою стало те, що у мешканця Чернівців, який став першим офіційно зафіксованим пацієнтом із COVID-19 в Україні, останній проведений тест на коронавірус дав негативний результат. Під час брифінгу  заступниця голови Чернівецької ОДА Наталія Гусак повідомила, що через 2 доби  цьому пацієнтові знову проведуть аналогічний тест і, якщо він покаже негативний результат, мова йтиме про виписання такого пацієнта.

" " " "