Жахлива трагедія: на Хмельниччині живцем згоріли четверо дітей (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

902

Серед померлих немовля.

Про це повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

 «17 листопада о 20:33 у с. Медисівка Хмельницького району в приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло 4 дітей (2015-2021 р.н.)», – йдеться у повідомленні надзвичайників.

Мешканці самотужки загасили пожежу ще до приїзду надзвичайників. Проте врятувати життя дітей віком 6, 4, 2 років та немовля 2021 року народження не вдалося.

Попередня ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Як повідомляє vsim.ua, у момент пожежі, батьки знаходилися в сусідній кімнаті. Мама заснула, дивлячись телевізор. Ознаки пожежі помітив батько, розбудивши дружину, вони разом винесли дітей на вулицю. Надавали їм першу медичну допомогу, але врятувати їх не вдалося.

Відомо, що батько перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він випив після роботи із знайомими. В його крові було 0,89 проміле алкоголю.

Проте, як зазначила староста села на брифінгу Хмельницької ОДА, родина не відносилася до сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах. У зв’язку з чим супровід соціальних служб не здійснювався. Батько підпрацьовує у лісовому господарстві. Родина тримає невеличке господарство: дві корови, двоє поросят та птицю.

" " " "