Жінці з Хмельничини, що продавала своїх дітей, змінили вирок: що вирішив апеляційний суд

Багатодітна мати намагалась продати старших доньку і сина

2125

Історія із продажем дітей, що спричинила резонанс у червні 2018 року, здається,  добігла кінця. Днями Хмельницький апеляційний суд поставив остаточну крапку у вироку горе-матері із Деражнянськго району, що хотіла поспродувати своїх малюків.

Жінка знайшла покупців для своїх семирічного сина і п’ятирічної донечки. За двох здорових діточок “мама” просила 35 тисяч доларів.

Під час передачі частини цих грошей, 10 тисяч доларів і 10 тисяч гривень, “продавщицю” й затримали. Жінці нічого не залишалось як визнати, що вона насправді хотіла продати своїх дітей. Однак, як стверджує горе-матір, вона робила це з добрих міркувань: їй годувати дітей немає за що, а в добрих руках їм житиметься краще.

Водночас сама матуся не заморочується такими “дрібницями” як робота і має вельми туманні уявлення про виховання дітей. Зате, очевидно, процес їхнього “створення” полюбляє, бо в жінки підростає ще один малюк – зовсім маленький. Це дитинча вона вирішили поки не продавати, а зачекати, доки воно трохи підросте і матиме “товарний вигляд”.

Ухвалюючи вирок по цій справі у листопаді минулого року, Хмельницький міськрайонний суд виявився найгуманнішим судом у світі та призначив жіночці лише 4 роки позбавлення волі. Однак за наполяганням прокуратури, за перегляд справи взявся Хмельницький апеляційний суд. В результаті Феміда знайшла підстави для більш тривалого ув’язнення горе-матері. Тепер їй доведеться провести за гратами 8 років.

" " " "