ЖІНКА – РУШІЙНА СИЛА

350

А далі про те, як жінка може змінити все навколо. Учасниці жіночого руху “За Майбутнє. Хмельниччина” проводять низку зустрічей із активним жительками сіл усієї області. Так хочуть ознайомитися із роботою команди жіночого руху та тим, як жінка може змінити все навколо.

Потужна та дієва команда Жіночого руху “За майбутнє” вже налічує понад 1500 депутаток з усієї країни. Для збільшення дружнього колективу учасниці хмельницького руху вирушили на зустрічі із жителями сіл та містечок всієї Хмельницької області. Так хочуть ознайомитися з цілями та напрямками роботи, а також залучити жінок, які готові змінювати життя на краще.

У Лісововогринівецькій громаді зустріч відвідали понад 40 жінок. Усі вони обрали для себе важливі напрямки роботи, які хочуть розвивати та реалізовувати.

Жінки кажуть, зустріч їм неабияк сподобалась. А серед проєктів найбільшу увагу привернув соціальний захист населення та благоустрій громад.

Велика та дружня команда змін під назвою Жіночий рух “За майбутнє” постійно рухається вперед. Щороку з’являються нові прихильниці, які готові творити зміни.

В планах Жіночого руху “За майбутнє. Хмельниччина” відвідати ще 11 населених пунктів області аби залучити жителів до роботи із потужною та дієвою командою.

" " " "