Жінки за жінок.

2530

Жінки за жінок. У Хмельницькому відбулася конференція на підтримку жіночого підприємництва. Учасники обговорили питання гендерної рівності і однакових можливостей у веденні бізнесу. Хмельницька обласна громадська організація «Гендерна рада» висуває новий проект, який має враховувати рівність між жінками і чоловіками. Особливо, коли мова йде про підтримку бізнесу у місті.

У Хмельницькому відбулася конференція на підтримку жінок, які хочуть створити власний бізнес і шукають підтримку у влади. Допомогти з вирішенням питання нерівності між жінками і чоловіками взялася громадська організація «Гендерна рада». Впроваджує запуск проекту Українській жіночий фонд за підтримки Міністерства закордонних справ Нідерландів.

 Як виявилося, у Хмельницькому питання гендерної рівності не розглядається. Запропонований проект призведе до збільшення кількості жінок, які отримають допомогу з місцевого бюджету на розвиток власного бізнесу. А в перспективі у вигляді податків кошти будуть наповнювати місцевий бюджет. До обговорення і подальшого просування проекту учасниці громадської організації запросили представників різних сфер діяльності.

Під час розробки проекту виникли труднощі зі статистичними даними. До кінця невідомо, скільки жінок займається бізнесом в Україні та зокрема у Хмельницькому та області.

" " " "