Жінку з Нетішина, що вбила своє немовля, суд не позбавив волі

Суд визнав можливим призначити убивці замість реального умовне покарання

1454

У Нетішинському міському суді розглянули справу про вбивство  новонародженої дитини матір’ю. Цей дикий випадок стався 6 серпня 2019 року, інформує прес-служба Хмельницького апеляційного суду.

Молода 23-річна жінка, яка вже мала двох дітей, від усіх приховала свою третю вагітність. В урочний час, коли в неї почалися перейми, жінка замкнулась у ванній кімнаті гуртожитку, де вони проживали. Чоловіка у цей час вдома не було, він пішов до своєї матері.  Поки її двоє дітей бавились мобільним телефоном, жінка народила у ванній здорову доношену дівчинку.

Однак замість того, щоби з радістю зустріти свою донечку, вона затиснула їй ротика і носа ганчіркою, не давши дитині зробити навіть перший вдих. Після того вона загорнула новонароджене і ще тепле тільце у рушник і халат та сховала той страшний згорток у себе в кімнаті за диваном, очевидно, маючи намір згодом винести його на смітник.

Читайте також: У Деражнянському районі люди всю ніч шукали зниклу дитину: подробиці трагедії

Проте через велику крововтрату їй стало зле, і довелося викликати до неї швидку. Так лікарі, а згодом і поліція довідались, що вона народила дитину.

На суді підозрювана сказала, що хотіла народити цю дитину. Проте чоловік заявив, що більше малюків не хоче, то вона й вирішила позбутися дитинчати. Її благовірний, у свою чергу заявив, що про вагітність дружини нічого не знав. Мовляв, вона вже не вперше (!) приховує свою вагітність. На суді чоловік просив для жінки суворого покарання з ув’язненням її у колонію.

Однак, зваживши, що в неї є двоє малих дітей, і вона добре про них дбає, суд вирішив дати їй шанс залишитися на свободі, призначивши трирічний випробувальний термін.

" " " "