Жінки, які наближають перемогу!

431

Жінки, які наближають перемогу. Організації “Тепло рідних сердець” та “Подільський центр “Гендерна рада” спільно провели фотопроєкт у дворику Хмельницького обласного художнього музею. Виставка світлин присвячена жінкам-волонтеркам та громадським діячкам.

Війна перевернула життя багатьох українців з ніг на голову. Чоловіки на фронті захищають рідну землю від ворога. Жінки на рівні із чоловіками воюють на лінії вогню.

Не меншу хоробрість показують й жінки-волонтерки. Вони не шкодують ані часу, ані сил, ані навіть життя: збирають кошти, купують все необхідне і відвозять на фронт.

Вони – жінки, які наближають перемогу. Співорганізаторка проєкту Леся Стебло каже, історія має бути в пам’яті та на папері, тому вирішили показати світлини волонтерок Хмельниччини.

Тетяна Баєва, голова Подільського центру Гендерна рада зазначає, впродовж роботи долучились бійці АТО та їх родини.

Проєкт триватиме протягом року – з серпня 2021 го до серпня 2022-го. За цей термін організації планують створити друковане видання про жінок-волонтерок. Наступна презентація відбудеться у Національній академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

" " " "