ЖКГ Богданівці

645

Новий день як новий виклик для комунальних господарств. На власному прикладі це доводять працівники комунального господарства із села Богданівці. Днями там трапилася аварія на водонапірній станції.

Водонапірна станція у селі Івашківці подає воду для двох сіл. У одному із них – школа. Але на станції сталася аварія – зламався насос і тріснула труба. У школі, у селах та багатоповерхівках немає води. Залишивши всі справи комунальники із села Богданівці вже тут – активно ремонтують устаткування, без якого неможливе функціонуваня станції.

І ось після трьох годин важкої роботи із залученням техніки проблему усунули – і вода є. На обличчі комунальників з’являється посмішка, адже вони зробили велику справу, яку, щоправда, помічає не кожен. Але на цьому робочий день не закінчується – попереду ще 6 об’єктів, які потребують втручання працівників.

Кожного дня у працівників комунального господарства різні виклики – і надзвичайні ситуації, які стаються не тільки у світлу пору доби. Але завзятості у комунальників не відбирати. Та зараз працівники комунального господарства готуються приймати привітання із професійним святом, яке відбудеться найближчим часом.

" " " "