Жорстоке вбивсто у Дунаївцях: мати загинула від руки сина

Убивця сам викликав поліцію, але намагався відвести від себе підозру

926

На Хмельниччині, у Дунаївцях син на смерть забив свою матір-пенсіонерку. Трагедія сталася вчора, 8 червня, інформує сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Близько першої години дня в поліцію зателефонував дунаївчанин, повідомивши, що виявив тіло своєї матері у квартирі за місцем проживання. Поліцейські , що прибули на виклик, застали тіло 63-річної жінки без ознак життя.

Того ж дня оперативно провели розтин тіла. Розтин підтвердив здогадки правоохоронців, що нещасна загинула від тяжких тілесних травм, несумісних із життям. У жінки були поламані ребра та спричинені їй інші тяжкі тілесні ушкодження, що призвело до великої крововтрати.

Її 41-річний син, який викликав поліцію, спочатку заперечував свою причетність до загибелі матері, але згодом був змушений зізнатись.

Як з’ясувалось, конфлікт між найріднішими людьми виник учора вранці, близько 9-ої ранку. В ході сварки чоловік накинувся на матір з кулаками і завдав пенсіонерці тяжких травм, від яких вона невдовзі померла.

Читайте також: У Хмельницькому чоловік видерся на 40-метровий кран, аби звести рахунки з життям

Син не намагався надати їй допомогу і зателефонував до поліції лише, коли побачив, що мати померла.

За фактом цього злочину відкрито кримінальне провадження за статтею 121 ч.2 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілого). За скоєне злодіяння сина-убивцю можуть засудити до 10 років позбавлення волі.

" " " "