Жовто-блакитна адміністрація і гімн у виконанні непрофесійного хору: у Хмельницькому відзначили День державного прапора.

649

Жовто-блакитна адміністрація і гімн у виконанні непрофесійного хору: у Хмельницькому відзначили День державного прапора. Святкування цьогоріч було нетривалим, але неймовірно патріотичним. Жодних промов – лише національно вбране приміщення обласної державної адміністрації і гімн у виконанні чиновників.

Урочисте підняття державного прапора під державний гімн. Українська символіка заполонила головний майдан обласного центру. Традиційно 23 серпня по всій країні відзначають День національного стягу. До свята спеціально прибрали навіть приміщення обласної державної адміністрації.

А, точніше, жовто-блакитна. Значення кольорів державного прапора хмельничани знають. Більшість із них на свято прийшли із національною символікою.

Городяни переконані, наш стяг – найкрасивіший, а держава – найкраща. Власне, для того, щоб вшанувати Україну і українське й прийшли сьогодні на головний майдан обласного центру.

Цьогоріч День прапора святкували недовго – обійшлося без промов. Замість них чиновники разом з усіма охочими заспівали гімн на сходах символічно вбраного приміщення адміністрації.

 

" " " "