Жителі Хмельниччини мають знати: правоохоронці викрили місце, в якому зникали люди

У Києві правоохоронці накрили приватну клініку, що торгувала людськими органами

20846

Шокуюча звістка прийшла зі столиці України. Там правоохоронцям вдалося вистежити і захопити торгівців людськими органами. Як відомо, в Україні ринок донорських органів – під забороною. Однак у клініці не просто торгували органами, вилученими за згодою донора, а вилучали органи у викрадених людей. Таку інформацію розмістив на своєму Телеграм –каналі медіа-ресурс Obozrevatel.ua.

Займались цим у приватній клініці “Медичний центр Інститут сімейної медицини плюс”. Правоохоронці, які давно вистежували протиправні діяння “фахівців” цієї клініки, нагрянули у заклад із обшуком.

Під час обшуку в будівлі клініки було знайдено ємності із рідким азотом. На них містились написи “серце” і “нирки”.

Читайте також: Увага, розшук: Інтерпол розшукує жителя Хмельниччини, якого підозрюють у жорстокому вбивстві

Слідчі, які вели спостереження за цим закладом, повідомляють, що на вилучення йшли саме органи викрадених людей. Як позбавлялися тіл після вилучення, інформації немає. Цілком логічно: якщо в людини вилучили серце, то, звісно, вона вже після цього не житиме.

У будівлі клініки також виявили великий сейф, в якому, очевидно, можуть зберігатися гроші, а також підпільна документація, яка може свідчити про вчиненні злодіяння. Проте наразі надзвичайникам, яких спеціально викликали, аби ті зламали сейф, не вдалося відкрити його навіть за допомогою гідравлічних ножиць. Очевидно, сейф виготовляли на замовлення.

" " " "