Жителі Хмельниччини мають знати: сьогодні починається сильна магнітна буря

Збурення магнітного поля Землі триватиме три дні поспіль

3236

Сьогодні, 15 липня, на Землі починається сильна магнітна буря, яка триватиме три дні – з 15 по 17 липня. Медики кажуть, що такий затяжний вплив збуреного магнітного поля Землі відчують навіть люди, в яких немає проблем із серцево-судинною системою. А про гіпертоніків, людей із вегето-судинною дистонією та людей із розладами нервової системи, то й говорити нічого. Вони в ці дні можуть почуватися дуже кепсько.

Уникнути магнітної бурі, звісно, нікому із жителів планети не вдасться. Але максимально убезпечити себе на цей період ми можемо, інформує  ivona.bigmir.net.

Медики дають низку рекомендацій, як пом’якшити вплив збуреного магнітного поля на людський організм

1.Намагайтеся якомога менше перебувати на сонці, під дією палючих променів. Особливо слід уникати прямих сонячних променів з 12-ї до 15-ї години.

2.Не навантажуйте себе надмірною фізичною роботою. Варто також зменшити спортивні навантаження, залишіть тільки оздоровчу гімнастику.

3.Подбайте, щоби ваше  житло і приміщення, в якому ви працюєте, було добре провітрене.

4.Для поліпшення кровообігу, непогано було би прийняти контрастний душ. Найкраще його приймати вранці після сну та ввечері за годину до сну.

5.Утримуйтеся від напоїв, які містять кофеїн та велику кількість цукру. Про алкоголь, то вже й говорити нічого. На нього має бути упродовж цих трьох днів табу. Замініть усі ці напої простою негазованою водою або трав’яними чаями, які заспокоюють нервову систему і нормалізують тиск. Чаї можна підсолодити медом і додати туди трохи лимону.

6.Постарайтесь уникати конфліктів і стресових ситуацій, адже це може призвести до раптового підвищення тиску і фатальних наслідків.

7.Якщо у вас є проблеми із серцево-судинною або нервовою системою, тримайте при собі медичні препарати, які ви зазвичай приймаєте.

8.Будьте у зоні досяжності тих, хто зможете вам допомогти, і тих, кому зможете допомогти ви.

І пам’ятайте: взаємна уважність і доброзичливість допоможуть нам пережити ці важкі дні без втрат.

" " " "