Жителів Хмельницького запрошують на різдвяно-новорічний ярмарок

Місце проведення ярмарку - традиційне, на Прибузькій

1098

У Хмельницькому, незважаючи на те, що вже зима, знову буде продовольчий ярмарок на Прибузькій. Він відбудеться у суботу, 21 грудня. Ініціаторами його проведення стали обласна державна адміністрація спільно з Департаментом агропромислового розвитку, йдеться у повідомленні на сайті облдержадміністрації.

Як зазвичай, на ярмарок привезуть свою продукцію сільгоспвиробники та переробні підприємства області. Там буде широко представлена і рослинна продукція, і продукція тваринництва від фермерів та підприємців Хмельниччини.

Ті, хто не пропускає жодного ярмарку на Прибузькій, добре знають, у чому його найбільша перевага: тут усе свіженьке. Та й ціни, порівняно з магазинними, відчутно менші, адже тут між виробником і покупцем немає десятка перекупників.

Дивіться також: У Хмельницькому запрацював Великодній ярмарок

Почнуть ярмаркувати о 8-й ранку. Отже, не гайте часу у пошуках продуктів для новорічних страв: прогулявшись в суботу по Прибузькій, ви зможете швидко і за помірну ціну “затарити” холодильник новорічними припасами по самі вінця.

До речі синоптики обіяцють на суботу не зовсім зимову погоду. Буде сонячно, і денна температура сягатиме плюс семи градусів.

" " " "