«Живи спортивно!». У Хмельницькому пройшов туристсько-спортивний квест

1641

«Живи спортивно!». У Хмельницькому пройшов туристсько-спортивний квест. Зважаючи на карантинні обмеження, захід був не чисельним. Учасниками стали чотири десятки юних туристів. Вони змагалися у кількох розділах. Це – спортивне орієнтування, інтелектуальна вікторина, пішохідний туризм та річковий.

Активний відпочинок на озері. У мікрорайоні Озерна пройшов туристсько-спортивний квест«Живи спортивно!». Зважаючи на карантинні обмеження, захід був не чисельним. Учасниками стали чотири десятки юних туристів.

Змагалися діти у кількох розділах. Пішохідний туризм включав паралельні мотузки та маятник. Інтелектуальна вікторина – розгадування туристичного кросворду. Ще один етап – спортивне орієнтування.

Останній і найцікавіший етап – водний або річковий туризм. Чимало дітей, як от НікітаБасістий, катамаран чи байдарку підкорювали вперше.

Просто плавати замало. Водна локація включає кілька правил. За ідеальне їх виконання команда у скарбницю додає бали, якщо порушує – отримує штраф.

За підсумком всіх етапів журі визначають команду, яка перемогла. Її учасники – чемпіони локального рівня. А ось 26-го серпня збірна області, в яку, ймовірно потраплять і ці діти, захищатиме туристичну честь Хмельниччини на всеукраїнських змаганнях.

" " " "