Зі Сходу – додому: зведений поліцейський загін повернувся із зони проведення ООС

1245

Зі Сходу – додому: зведений поліцейський загін повернувся із зони проведення операції об’єднаних сил. Більш як три місяці хмельницькі поліцейські допомагали місцевим колегам забезпечувати публічний порядок та виконували інші завдання, поставлені керівництвом.Серед добровольців – бійці спецроти «Богдан» та працівники управління патрульної поліції в Хмельницькій області. Як годиться, на рідній землі усіх їх гучно зустрічали рідні близькі, а також керівництво головного управління Національної поліції.

Черговий зведений поліцейських загін вже вдома. Після тримісячного несення служби на Сході, усі стомлені, але неймовірно щасливі.

Попри карантин, на подвір’ї головного управління Національної поліції – людно. Добровольців за доброю традицією вітає головний поліцейський краю. Почесні грамоти та слова подяки отримує чи не кожен правоохоронець. Петро Кузьмін каже, насправді відзнаки варті усі хлопці, котрі гідно та віддано виконували свою роботу на Сході.

Після офіційних привітань – неофіційні. Серед гостей – родини та близькі правоохоронців. На обличчях одночасно сльози та усмішки.

Найближчим часом групу правоохоронців, котрі повернулися зі Сходу, змінять інші колеги. Матері кажуть, пишаються і своїми дітьми, і чужими – кожним, хто боронить цілісність та незалежність України на Сході.

" " " "