Зимовий чемпіонат з футболу фінішував

1006

«Вікторія», «Новатор» та ДЮСШ №1. У Хмельницькому фінішував Зимовий чемпіонат з футболу серед дітей 2007-го та 2008-го років народження. Стартував турнір ще на початку зими та тривав до середини березня. За цей час 16-ть команд з Хмельницького, Красилова та Старокостянтинова визначили між собою найкращих. А ось родзинкою змагань стала збірна дівчат. Поруч з п’ятнадцятьма командами хлопчиків, юні футболістки  змагалися на рівних.

Днями в обласному центрі фінішував Зимовий чемпіонат з футболу серед дітей. Стартував він ще на початку зими та тривав до середини березня. За цей час 16-ть команд з Хмельницького, Красилова та Старокостянтинова зіграли між собою визначили найкращих.

Разом з п’ятнадцятьма командами хлопчиків змагалися і дівчатка. Хоча грали юні футболістки на рівних, ні переможцями, ні призерами змагань не стали. Медалі та нагороди у 2007-му та 2008-му роках народження дісталися хлопцям.

У 2008-му році найкращими стали гравці місцевої ДЮСШ №1, а ось золото серед старшої вікової категорії вибороли новаторівці.

За час турніру новаторівці жодного разу не поступилися. На їх спортивному рахунку – одна нічия, решта – перемоги. А відтак, запевняють, перше місце не стало несподіванкою.

Наразі ще тривають змагання серед хлопчиків 2009-го року народження, де, до слова, новаторів ці також лідирують, а відтак, сподіваються, – скоро знову святкуватимуть перемогу.

" " " "