ЗМІНА ДОБІГАЄ КІНЦЯ

232

У таборі Еко Ленд закінчується відпочинок для дітлахів першої зміни в рамках проекту Поділля Мрій від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч». Тут вони набиралися сил, оздоровлювалися та найголовніше відволікалися від буремних подій, -що і є головною метою проекту. Дозвілля дітей сповнене різними активностями та цікавими пригодами. Вихователі намагаються втілювати в реальність всі побажання дітлахів, аби лиш відпочинок був цікавим.

У таборі діти не тільки розважаються, а й навчаються. Цього разу, до прикладу, вправлялися у туристичній науці.

Хоч і роками ще малі, процеси, які відбуваються сьогодні у державі, розуміють вони як дорослі. І мрії у дітей зовсім не дитячі – кожен думає про перемогу. Кажуть, те що українські міста зруйновані не проблема. Все обов’язково відбудується.

Набравшись сил після смачної вечері діти взяли участь у козацьких іграх. Вихователі обрали саме командний вид змагань, аби ще більше зблизити дітлахів.

Важливу роль в іграх зіграла й підтримка команд, вона була на високому рівні. Вболівальники доклали максимум зусиль, аби стимулювати гравців до перемоги.

1-ше місце, а отже і перемогу у козацьких іграх здобули учасники команди Гетьман.   Після закінчення ще одного цікавого та насиченого дня, дітей очікували танці  під українські патріотичні пісні.

Перша зміна у таборі добігає кінця. Та вихователі із радістю очікують нових діточок аби подарувати їм гору позитивних емоцій. Завдяки проекту Поділля Мрій від благодійного фонду Сергія Лабазюка «Ми поруч» відпочинок та оздоровлення отримають понад півтори тисячі дітей захисників та захисниць. У цей нелегкий час не аби як важливо підтримувати та оберігати малечу. Адже саме вони наше майбутнє.

" " " "