Зміни до бюджету. Депутати обласної ради зібралися на чергову сесію.

391

Зміни до бюджету, прийняття  нових програм та  звіт про ті, які закінчилися. Депутати Хмельницької обласної ради зібралися на перше засідання після літньої перерви. На засіданні обранці  розподілили майже 80 мільйонів перевиконання бюджету. А ще прийняли ряд програм і звернулися до центральних органів влади. Подробиці – далі.

Після кількох місяців перерви депутати Хмельницької обласної ради знову зібралися у сесійній залі.

Після  першого півріччя є хоч незначне, але перевиконання обласного бюджету. Сума складає близько 80-ти мільйонів гривень. Частина цих коштів буде спрямована на заклади комунальної сфери в частині оплати послуг за енергоносії.

Щодо підтримки громад, то на їхні  нагальні потреби буде спрямовано близько 15 -ти мільйонів гривень. Вони підуть на ті об’єкти, які залишити без фінансування просто неможливо, переконують депутати.

Велика частина коштів буде направлення на заклади охорони здоров’я – Хмельницьку обласну дитячу лікарню, протипухлинний та серцево-судинний центри.

Відали свої голоси депутати і за кілька нових програм. Зокрема за програму «Спортивні майданчики», котру ініціювала голова Хмельницької обласної ради.

Також в рамках засідання депутати заслухали звіт обласної прокуратури. Виконувач обов’язків прокурора доповів, що в області зменшилася злочинність.

А ще до депутатів звернулася про допомогу мама Софійки Коваль. Дівчинка потребує дороговартісного лікування. Аби врятувати дитину, потрібно зібрати понад 2 мільйони доларів.

Голова ради закликала обранців посприяти в допомозі. Тож, сподіваємось, для лікування Софійки необхідну суму таки зберуть.

" " " "