Зміни лише починаються: команда Симчишина іде на вибори

1046

Зміни лише починаються: команда Симчишина іде на вибори. Таке рішення прийнято на черговому з’їзді політичної партії, котре відбулося в неділю в обласному центрі. Серед делегатів – представники з різних куточків області та країни. Кажуть, досвід розвитку Хмельницького, має бути втілений загалом в нашому краї. Адже, переконують, за 5 років місто кардинально змінилося – стало сучасним, інноваційним, а головне – комфортним для життя.

Сучасний, інноваційний та комфортний – за 5 років головування Олександра Симчишина Хмельницький суттєво змінився, переконують учасники партійного з’їзду. Нові дороги, прибудинкові, з нуля збудовані садочки і школи. Такими темпами розбудови в краї, кажуть, не може похизуватися жодне село, селище чи містечко.

Аби сподівання людей виправдати – команда Симчишина йде на вибори. Її прихильники певні, гуртом можуть змінити не лише місто, але і область.

Нові підходи міський голова використовує не лише для розбудови Хмельницького. Чимало напрацювань у соціальній сфері – це приклад не тільки на обласному, а й на загальнодержавному рівні. Мова – про забезпечення житлом атовців. Завдяки активній позиції мера, 160 родин учасників бойових дій – із квартирами.

Міський голова не приховує, роботою своєї команди за 5 років цілком задоволений. Додає, на жаль, завершити усе почате не вдалося.

Теж саме стосується і індустріального парку, котрий вже є, утім ще не функціонує – влада шукає інвестора. А також хмельницького летовища. Хоч і аеропорт у комунальній власності області, місто від нього не відмовилося.

Зважаючи на це, не приховує міський голова, розраховує на підтримку – не лише громади міста, а й області.

" " " "