Знайомство із журналістами – голова адміністрації відповів на питання представників ЗМІ.

739

Вперше з хмельницькими журналістами познайомився голова адміністрації. Сергій Гамалій під час спілкування не захотів давати гучних обіцянок. Натомість запевнив – розповість про свою діяльність після перших успішних кроків. Поки ж знайомиться із керівниками департаментів та хоче боротись із корупцією в органах влади. Більше про бачення розвитку області від нового керівника – у нашому сюжеті.

Успішний бізнесмен, а тепер керівник адміністрації. Сергій Гамалій – на посаді лише кілька днів. Певнить, досвід , здобутий на створенні власних підприємств допоможе і на державній роботі.

Ніякої конкретики. Сергій Гамалій каже, поки не готовий озвучити свої перші кроки на посаді. Але має на меті реалізувати кілька інвестиційних проектів.

Найперше, що очікує Хмельниччину, це аналіз її фінансових можливостей та виявлення слабких місць. Сергій Гамалій каже, критикувати попередніх керівників на посаді не збирається. З першим заступником голова адміністрації вже визначився. Ним стане юрист Сергій Тюрін. А от прізвища решти замів поки невідомі.

головні новини Хмельниччини, ТВ7+

" " " "