ЗНО РЕЄСТРАЦІЯ   

425

Ще місяць триватиме реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання знань. Розпочалася вона 1 лютого і закінчиться 9 березня. На тестування випускники можуть зареєструватися самостійно на сайті Центру оцінювання якості освіти або ж подати заявку у навчальному закладі. Першим обов’язковим предметом для вступу до вишів є українська мова і література або українська мова. Решту предметів можна обрати залежно від спеціалізації вишу.

Для реєстрації потрібна копія паспорта, паперова фотокартка 3 на 4 сантиметра для реєстраційної картки.

Триватиме реєстрація до 9 березня. Основна сесія ЗНО буде проходити від 23 травня до 17 червня. Безкоштовно можна пройти тести з 5 навчальних предметів. Решта будуть платними. Загалом ЗНО відбуватиметься із 13 навчальних предметів.

Пробне ЗНО відбудеться вже у березні. Цього року буде дві сесії. У суботу 19 березня складатимуть тести з української мови, української мови та літератури. Через тиждень – з усіх інших предметів, з якими учасники бажають ознайомитись.

Ті, хто з якихось причин не зможе прийти на головну сесію, може спробувати свої сили на додатковій. Реєструватимуть на неї в Хмельницькому інституті післядипломної педагогічної освіти.

" " " "